Norsk nyvinning revolusjonerer publikumsopplevelsen:
– en tjeneste som fungerer fantastisk for oss

Nå er vi alle hjemmesupportere. Slik får du muligheten til å følge barnas idrettsarrangement uansett hvor du er – og til å se dem igjen sammen senere.

– Jeg har brukt Joymo til å følge håndballkampene til min niese og kusinen til barna. Det er en fin måte å støtte henne samt å holde kontakten med henne for både meg og barna mine, smiler Rune Asbjørnsen, seer på den norske streamingtjenesten Joymo.

Selv om idrettsentusiaster ikke alltid har mulighet til å være på banen, i idrettshallen eller i skibakken, har Asbjørnsen likevel fått sett hvert kast på håndballbanen de siste par sesongene. Livestreaming av bredde- og toppidrett via Joymo gir nemlig mulighet til å følge oppgjør, stevner og renn på video over internett – også ved tilfeller der man selv ikke har anledning til å være til stede på arenaen.

Dermed kan man enkelt se arrangementene hjemmefra, sammen med familien.

– Så lenge vi ikke har mulighet til å se kampene med tilstedeværelse er dette et flott alternativ, sier Asbjørnsen.

Les mer på Joymo sine sider

Det er enkelt å komme i gang:

  1. Gå inn på joymo.tv
  2. Trykk «se nå»
  3. Velg arrangement

Å være hjemmesupporter er nemlig nå både bedre og enklere enn noen gang. Videosendingen fungerer uansett om du følger med på arrangementet fra sofaen, kontoret eller på farten.

Se et eksempel på en Joymo livestream her – filmet med et ubemannet kamera.

Ved kjøp av streamingbillett på Joymos nettsider, får du tilgang til å se klubbers arrangementer direkte på video. Seere har så mulighet til å følge med på hvert eneste svømmetak og hver eneste takling – og det på egen PC, telefon eller eget nettbrett. Alt vil også ligge ute i opptak til gjennomtitting ved en senere anledning, dersom klubbene tillater det.

– Jeg studerer i Molde så denne appen har gjort det mulig for meg å fortsatt følge og støtte gode venner som spiller innebandy. Jeg ble veldig glad da jeg fant denne plattformen, sier seer Runar Amundsen.

Også svenske Anna Karin Skog har fått godt utbytte av tjenesten.

– Jeg har en sønn som har spilt to sesonger innebandy i Sarpsborg. Ettersom vi ikke har kunnet reise til Norge så ofte, så har deres tjeneste fungert fantastisk for oss. Vi har vært glade for å kunne følge sønnen vår, sier Skog.

Flere innebandyklubber livestreamer sine kamper gjennom Joymo’s plattform

Som hjemmesupporter kan du også gjøre en dugnad for klubben ved å følge med på videolinkene.

Enhver kamp, og alle arrangementer og sesongkort en hjemmesupporter kjøper tilgang til gjennom Joymo, vil nemlig gi klubben ekstra inntekter.

Dermed er det enkelt å støtte klubben i ditt hjerte, kun ved å følge med på idretten du og familien elsker – noe som gir utøverne flere muligheter, både sportslig og sosialt.

– Salg av «digitale» billetter til flere idrettsarrangementer er allerede utprøvd gjennom Joymos løsninger, og med gledelige resultater. Potensialet for et inntektsløft i hele idrettsorganisasjonen er derfor betydelig med denne avtalen, sa generalsekretær i Norges Idrettsforbund, Karen Kvalevåg, da Joymo og NIF inngikk en avtale i fjor høst.

Generalsekretær Karen Kvalevåg og daglig leder Michael Emery har signert en ny rammeavtale om bruk av strømmetjenester. Foto: NIF

Ønsker du å bli hjemmesupporter? Trykk her

Joymo er en helt trygg nettjeneste, der klubbene selv har kontroll på både innhold og økonomi. På hjemmesiden finner du raskt en liste over tilgjengelige arrangementer.

– Og det er selvfølgelig svært positivt at man enkelt og rimelig får tilgang til kamper man er forhindret i å se direkte. Mulighetene økes drastisk ved dette tilbudet, sier innebandy-supporter og seer Martin Schie.

Når arrangementet er over, kan hele familien se på opptak så mange ganger de vil.

For eksempel når utøveren kommer hjem. Og dermed kan hele familien samlet se scoringene og redningene, innspurtene og avslagene, igjen og igjen – fra sofakroken, eller der det måtte passe aller best.

Vil du ha mer informasjon?