Kjære unge håndballspiller,

Joymo har de siste 4 årene jobbet tett sammen med håndballklubber over hele Norge for å utvikle et produkt som hjelper spillere, klubber, fans, forbund og alle andre som stiller opp, støtter og heier på den gleden som barn og unge skaper hver eneste dag på parketten. Dette er en av årsakene til at Idrettsforbundet inngikk en avtale med Joymo.

Det har vært en fantastisk reise så langt, og vi er ekstremt stolte av alle de klubber og lag som har tatt en sjanse på oss, og hjulpet oss med utvikle og bruke produktene våre – Det er deg!

Sammen med Joymo har dere streamet hundre og tusenvis av kamper og øyeblikk, og dere har skapt tusenvis av kroner som dere har kunne bruke til å utvikle klubben og spillerne. Sammen med Joymo har en enkelt håndballklubb skapt ny inntekt på over 100.000 kr. Vi gleder oss når dere lykkes, og vi elsker å lykkes sammen med dere!

I dag ble det kjent at Norges Håndballforbund har solgt rettigheter til breddehåndball fra 22/23 sesongen, helt til 2030, til et selskap som ble startet for noen måneder siden, uten at de har noe produkt, tjeneste eller historie å vise til. Det er dermed fullstendig usikkert hvilken tjeneste breddehåndballen faktisk får, og ikke minst hvordan personvern og inntekter vil håndteres for dere.

Joymo er overrasket, skuffet og lei seg på vegne av breddehåndballen og alle håndballelskende barn og unge, og vi kan virkelig ikke forstå at Norges Håndballforbund gjør dette valget, eller måten de gjør det på.

Et valg Norges Håndballforbund gjør uten å invitere dere, idretten eller andre selskaper inn til dialog, både små og store.

Et valg som ikke samstemt med hva Idrettsforbundet oppfordrer til.

Et valg som ikke hensyntar all den læring som er gjort knyttet til verdi og GDPR innen breddeidrett.

Joymo har gjentatte ganger prøvd å være en sparringspartner for Norges Håndballforbund, knyttet til GDPR og verdien i breddeidrett.

Vi har aldri fått svar.

Vi vet ikke hvordan dette tilslutt vil bli, men det vi vet er og vil alltid være:

  • Joymo vil alltid ha barn og unges personvern som prioritet nummer 1.
  • Joymo vil aldri ta fra dere rettighetene dere har til deres innhold.
  • Joymo vil alltid utvikle produkter som lar dere skape verdi på deres innhold.
  • Joymo vil alltid fortsette med demokratisere idretten, på vegne av de mange, ikke de få.

Og selvfølgelig – vi er her fortsatt som plattformen der dere kan dele idrettsgleden, trygt og sikkert, til dine fans!

Joymo fortsetter dialogen med Idrettsforbundet, og vi håper at Norges Håndballforbund ønsker å ta del i dette, til det beste for breddeidretten.

1-2-3: Ubuntu!

Sportslig hilsen fra Marius, COO & CFO i joymo.tv